WIJ ZIJN
professioneel
betrokken
meedenkend
WIJ ZIJN
Een divers team, met werkervaring in een verscheidenheid van sectoren zoals banking, vermogensbeheer, treasury, maar ook IT, mode en fintec. We delen een groot enthousiasme voor het personeelsvak en voelen ons sterk betrokken bij onze opdrachtgevers en kandidaten.

Onze aanpak is persoonlijk, waarbij we geloven in de kracht van luisteren en doorvragen. Ook realiseren we ons dat de wereld continu in verandering is; daarom kijken we niet alleen naar de vraag die op tafel ligt, maar ook naar de vraag áchter de vraag. Net zolang totdat we de beste oplossing hebben gevonden.

Integriteit staat voor ons voorop, naar kandidaten en onze klanten.

Ons vak gaat verder dan alleen recruitment, we kennen de arbeidsmarkt en de uitdagingen die erbij horen. Voor praktische juridische vragen kan je ook bij ons terecht, kennis van arbeidsrecht is voor ons een must. Daarom kan je ook bij ons terecht voor HR support en loopbaanbegeleiding.

We beschikken over een groot netwerk van professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, dat kan zijn voor een vaste baan of een tijdelijk opdracht.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen.
Nora
de Groot
Nienke
de Kruijf
Waheba
Batou
Debbie
Bouguenon
Helga
Verwey
Iver
Willems
Direct naar onze vacatures