Werving en Selectie

Ben je op zoek naar tijdelijk of vast personeel voor het bankwezen, verzekeringswezen of andere financiële instellingen of in de financiële sector? Wij kunnen jou helpen met het vinden van de juiste kandidaten voor de functie. We zijn ruim 15 jaar werkzaam binnen de financiële sector, waarbij we voor bijna alle grote banken en financiële instellingen kandidaten hebben geïntroduceerd. Door de jaren heen hebben we een grote database met kandidaten opgebouwd, verschillend van ambitieuze starters tot ervaren specialisten.

92% van onze klanten beoordeelt de betrouwbaarheid van onze dienstverlening met een goed of hoger

Het werving en selectieproces

Het proces om tot een geschikte kandidaat te komen kan binnen enkele dagen afgerond zijn. Onze consultants gaan tijdens het proces actief op zoek naar geschikte kandidaten, daarnaast zetten we vacatures uit op relevante vacaturesites. Het werving en selectieproces ziet er als volgt uit.

Wanneer je contact met ons hebt opgenomen gaan we van start met het bespreken van het functieprofiel. Wanneer je hulp nodig hebt bij het opstellen van een profiel kunnen onze consultants daarbij helpen. Vervolgens wordt de geschikte kandidaten voor het besproken functieprofiel gezocht. Aan de hand van de longlist gaan we in gesprek met de kandidaten en maken een short list van de meest geschikte mensen. Deze short list presenteren we aan jou zodat er interviews ingepland kunnen worden. Wanneer jij een kandidaat geschikt vindt voor de functie, worden de contacten en screening in orde gemaakt en kan de kandidaat starten.

Vakmensen vinden voor vast

Persoonlijk contact

Tijdens het selectieproces vinden we het belangrijk om goed contact te houden, zodat alle partijen betrokken blijven bij het doel; de juiste kandidaat vinden voor de functie. Onze consultants houden contact met zowel kandidaat als opdrachtgever, zodat iedereen weet wat de verwachtingen zijn en waar wij staan in het inhuurproces. Dit bevordert de voortgang van het proces en de kwaliteit van de geleverde dienst. Ook na de plaatsing van de kandidaat worden de contacten goed onderhouden om te kijken of alle partijen tevreden zijn over de plaatsing.

Ben je benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en schuif een keer bij ons aan of stuur voor meer informatie een mail naar: jobs@ts.eu of bel naar: +31 20 530 4380.

Afspraak maken Bekijk vacatures


Op zoek naar personeel?

Neem contact met ons op en maak een afspraak.

✔      Nen 4400 gecertificeerd
✔      Erkend referent kennismigrant
✔      Ervaren recruiters die de juiste match vinden

Contact opnemen

 

Werving en selectie consultant

 

Ook interessant

arrow Interview tips
arrow Sollicitatiegesprek voorbereiden
arrow Functieomschrijving maken
arrow Wat is een duurzaam personeelsbeleid
arrow Wat is een pre employment screening
arrow Hoe schrijf je een goed CV
arrow Wat is agile werken
arrow Waarom werken bij een bank