+31 (0)20 530 4380
Emmaplein 2, 1075 AW Amsterdam NL
Inloggen kandidaat Inloggen opdrachtgever

Tijdelijk Personeel

Vakmensen vinden voor even

Bent u op zoek naar de juiste vervanging voor die hele fijne collega die er vanwege zwangerschap even tussenuit is, of die een sabbatical heeft? Heeft u extra versterking nodig vanwege een piek in de werkdruk? Of wilt u een medewerker vervangen die aan een tijdelijk project is toegewezen? Of heeft u juist een projectmedewerker met veel kennis en ervaring nodig die direct inzetbaar is?

Ook hiervoor leveren wij de juiste vakmensen. Waarbij wij het als onze taak zien om voor tijdelijk personeel net zo te werk te gaan als voor vast personeel. Zo spreken wij alle kandidaten vooraf in een persoonlijk gesprek om de beste selectie te kunnen maken. Wij merken vaak dat tijdelijke functies na enkele verlengingen en wederzijdse tevredenheid overgaan in vaste aanstellingen.

Door onze achtergrond in de financiële wereld kunnen wij de werkzaamheden binnen de door u gevraagde functie snel en goed inschatten en daar de beste kandidaten voor selecteren. Wij hebben een rijk netwerk aan kandidaten opgebouwd, dat in de loop van vijftien jaar alleen maar is gegroeid. We werken met kandidaten in het midden en hogere segment, maar ook met een selectie van veelbelovende starters.

Tijdelijk personeel is tijdens de opdracht in loondienst bij Total Solutions of werkt zelfstandig als zzp’er.

Nu contact opnemen Onze vacatures