Tijdelijk Personeel

Ben je op zoek naar tijdelijk personeel dat snel en direct kan beginnen? Bij Total Solutions kun je terecht voor het inhuren van tijdelijk personeel. Sinds 2001 zijn wij gespecialiseerd in recruitment voor het bankwezen, verzekeringswezen en andere financiële instellingen in de financiële sector, waardoor we door de jaren heen een uitgebreid netwerk hebben opgebouwd. Onze database groeit nog elk jaar en bestaat uit verschillende kandidaten, van ervaren experts tot veelbelovende starters. Al onze consultants zijn opgeleid in de financiële sector, waardoor ze de competenties van de kandidaten goed kunnen inschatten, zodat jij de beste kandidaten krijgt gepresenteerd.

92% van onze klanten beoordeelt de kwaliteit van onze dienstverlening met een goed of hoger

Tijdelijk personeel selectieproces

Het selectieproces verloopt grondig en snel. Door gebruik te maken van onze database en de vacatures die wij uitzetten tijdens een opdracht zijn we in staat snel kandidaten te selecteren voor het door jou opgestelde functieprofiel. Het selecteren van geschikte kandidaten kan binnen enkele dagen gebeurd zijn.
Tijdelijk personeel procedureHet selectieproces start bij het samen bespreken van het functieprofiel. Wanneer dit duidelijk is voor onze consultant start de zoektocht naar kandidaten. Door onze achtergrond in de financiële sector kunnen wij de werkzaamheden snel en goed inschatten en daar de beste kandidaten voor selecteren. Wanneer de juiste kandidaten zijn geselecteerd wordt de short list gepresenteerd, zodat jij interviews kan gaan inplannen met de kandidaten. Tijdelijk personeel is tijdens de opdracht in loondienst bij Total Solutions of werkt zelfstandig als zzp’er. Wanneer de kandidaat door jou is goedgekeurd kan de kandidaat starten. Het volledige selectieproces, waar ook een  PES screening  onder valt, kan binnen enkele dagen gerealiseerd zijn. Wij werken voor veel functies op basis van no cure no pay.

Vakmensen vinden voor even

Persoonlijk contact

Tijdens het proces vinden wij het belangrijk dat er goed contact is. Door onze betrokkenheid bij jouw vraag en onze kennis in de financiële sector zijn wij in staat onze diensten op maat aan te bieden. Onze consultants hebben allemaal ruime ervaring in de financiële sector, waardoor ze op basis van jouw input snel kunnen inschatten of een kandidaat goed past binnen een bepaalde bedrijfscultuur.

Ben je benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en schuif een keer bij ons aan of stuur voor meer informatie een mail naar: jobs@ts.eu of bel naar: +31 20 530 4380.

Afspraak maken Bekijk vacatures

Op zoek naar personeel?

Neem contact met ons op en maak een afspraak.

✔      Nen 4400 gecertificeerd
✔      Erkend referent kennismigrant
✔      Ervaren recruiters die de juiste match vinden

Contact opnemen

 

Tijdelijk personeel consultant

 

Ook interessant

arrow Interview tips
arrow Sollicitatiegesprek voorbereiden
arrow Functieomschrijving maken
arrow Wat is een duurzaam personeelsbeleid
arrow Wat is een pre employment screening
arrow Hoe schrijf je een goed CV
arrow Wat is agile werken
arrow Waarom werken bij een bank