Recruitment

Recruitment voor het bankwezen, verzekeringswezen en andere financiële instellingen is een vak dat wij al ruim 15 jaar uitoefenen. Ben je op zoek naar personeel dat op korte termijn kan starten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, je kunt bij ons terecht voor zowel vast als tijdelijk personeel. De juiste man of vrouw op de juiste plek vraagt kennis, ervaring en aandacht. Al onze consultants komen uit het werkveld en hebben ervaring met de financiële markt. Neem contact met ons op om onze werkwijze te bespreken en kennis te maken.

95% van onze klanten beoordeelt de snelheid van onze dienstverlening met een goed of hoger

Wanneer je besluit bij ons het traject in te gaan, kan je rekenen op uitstekende kandidaten. Doordat onze consultants allemaal ruime ervaring hebben in de financiële sector, kunnen zij snel en goed inschatten wanneer een kandidaat geschikt is voor het gewenste functieprofiel. We houden altijd rekening met de wensen van zowel de opdrachtgever als de kandidaat zodat er altijd een goede match wordt gevonden. We hebben ruim 15 jaar ervaring in het werven van personeel in de financiële sector. In de loop der jaren hebben we een rijk netwerk aan kandidaten opgebouwd, dat nog steeds verder groeit.

Recruitment proces

Recruitment procedure
Ons selectieproces verloopt grondig, snel en efficiënt. Een PES screening hoort dan ook bij onze intake. Wij bespreken graag, samen met jou, het functieprofiel en de cultuur van de afdeling. Zo kunnen onze consultants goed inschatten welke kandidaten bij jou in de organisatie passen. Wanneer de juiste kandidaten zijn gevonden worden deze gepresenteerd in een short list. Dan kan jij interviews inplannen om de kandidaten in een persoonlijk gesprek beter te leren kennen. Als een kandidaat voldoet aan al jouw wensen, kan het contract worden opgesteld en kan de kandidaat starten. Een goede match kan al binnen enkele dagen gerealiseerd zijn. Wij werken voor veel functies op basis van no cure no pay.

Vakmensen vinden voor vast

Persoonlijk contact

Tijdens een opdracht vinden wij het persoonlijke contact met de opdrachtgever erg belangrijk. Niet alleen om de opdracht goed en duidelijk in beeld te krijgen maar ook om de voortgang van het selectieproces te bespreken, zodat jij goed weet wat de stand van zaken is. Ook na een plaatsing houden wij contact met de kandidaten om te kijken hoe de functie bevalt. Voor ons is het belangrijk dat zowel de opdrachtgever als de kandidaat tevreden is over de opvulling van de functie. Wat wij vaak te horen krijgen van onze klanten is dat ze het contact tijdens een opdracht als erg prettig ervaren.

Ben je benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en schuif een keer bij ons aan of stuur voor meer informatie een mail naar: jobs@ts.eu of bel naar: +31 20 530 4380.

Afspraak maken Bekijk vacatures


Op zoek naar personeel?

Neem contact met ons op en maak een afspraak.

✔      Nen 4400 gecertificeerd
✔      Erkend referent kennismigrant
✔      Ervaren recruiters die de juiste match vinden

Contact opnemen

 

Recruitment consultant

 

Ook interessant

arrow Interview tips
arrow Sollicitatiegesprek voorbereiden
arrow Functieomschrijving maken
arrow Wat is een duurzaam personeelsbeleid
arrow Wat is een pre employment screening
arrow Hoe schrijf je een goed CV
arrow Wat is agile werken
arrow Waarom werken bij een bank