+31 (0)20 530 4380
Emmaplein 2, 1075 AW Amsterdam NL
Inloggen kandidaat Inloggen opdrachtgever

Recruitment

Vakmensen vinden voor vast

De juiste man of vrouw op de juiste plek. Het klinkt zo eenvoudig, het vraagt zoveel kennis, ervaring en aandacht. De wensen van organisaties veranderen en die van kandidaten ook. Elke generatie werknemers heeft haar eigen ideeën en visies.

Het vinden van de meest geschikte kandidaat is niet alleen een kwestie van luisteren naar uw wensen, maar ook naar de wensen van de kandidaat. Waar hebben beide partijen behoefte aan? Hoe zien zij de toekomst voor zich? Welke investering verwacht u van een nieuwe medewerker en welke investering verwacht deze daarvoor terug?

Door onze achtergrond in de financiële wereld kunnen wij de werkzaamheden binnen de door u gevraagde functie snel en goed inschatten en daar de beste kandidaten voor selecteren. Wij hebben een rijk netwerk aan kandidaten opgebouwd, dat in de loop van vijftien jaar alleen maar is gegroeid. We werken met kandidaten in het midden en hogere segment, maar ook met een selectie van veelbelovende starters.

Ons selectieproces verloopt grondig, snel en efficiënt. Wij bespreken samen met u het functieprofiel en de cultuur van de afdeling. Daarna selecteren en presenteren wij de meest geschikte kandidaten. Voorafgaand bespreken wij met hen welke verwachtingen en ambities zij hebben en welke mogelijkheden er binnen de functie zijn, om zo de verwachtingen aan beide zijden goed te managen. Een pre PES screening hoort bij onze intake. Een goede match kan al binnen een paar dagen gerealiseerd zijn. Wij werken ook op basis van no cure no pay.

Nu contact opnemen Onze vacatures