Recruitment Outsourcing

Goede kandidaten, op zoek naar een nieuwe uitdaging, zijn versnipperd op het web en in vele netwerken bereikbaar. Hoe vind je de beste kandidaten en trek je die naar jou toe? Recruitment Process Outsourcing (RPO) biedt dé oplossing om de beste kandidaten te vinden.

Waarom Recruitment Process Outsourcing?

De toenemende concurrentie om talent en verdergaande automatisering maakt van recruitment een specialisme. Een vak apart dat je er niet langer ‘zomaar’ even bij doet. Het begint al bij de communicatie naar de arbeidsmarkt toe. Alle stappen in het recruitmentproces wil je zo snel en transparant mogelijk doorlopen. Het managen van de kandidaten en het proces met de vele stakeholders, vergt een uitstekende organisatie. Nog meer innovaties, big data en predictive analytics zijn dé hoofdtrends op het gebied van technologie, die de recruitmentwereld nu voor ons in petto heeft. RPO verstaat dit specialistische vak en neemt recruitment gedeeltelijk of geheel van je over. Dat biedt jou de mogelijkheid je te focussen op jouw core business. In het recruitment proces houd jij je slechts bezig met de inhoudelijke selectieronden van kandidaten. Wij doen de rest; snel en transparant. Belangrijk, want hoe langer een sollicitatieproces duurt, hoe groter de kans dat jouw ideale kandidaten, tussentijds, je concurrent bezoekt.

“Total Solutions is een van de betere partijen in de markt”

Flexibiliteit en continuïteit

RPO recruitment biedt jou daarnaast ook flexibiliteit én continuïteit. Bij pieken of dalen, pas jij eenvoudig de capaciteit aan. En is een recruiter een keer verhindert, dan neemt een RPO-collega tijdelijk zijn of haar werk over. Dat biedt rust en zekerheid. Op deze manier kunnen wij garanderen dat we je altijd persoonlijk te woord kunnen staan.

Duurzame kickstart met RPO op maat

Recruitment Process Outsourcing bieden wij altijd op maat aan. In overleg met jou, stellen we een passend bedrijfs- en functieprofiel samen. Op basis daarvan delen wij een wervende vacaturetekst binnen een specifieke media-selectie. Verder verzorgen we een CV-review, eerste gesprek , vervolggesprekken, PES-screening en bewaken we de voortgang. Vinden wij voor jou de allerbeste kandidaat, dan stellen we het arbeidscontract op en verzorgen we de begeleiding tijdens het inwerkproces (onboarding). Alles voor een succesvolle en duurzame kickstart!

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

RPO recruitment voor millenials

Wellicht ben je op zoek naar ‘jong talent’, starters of ook wel; millenials. Dit jong talent oriënteert, reageert en werkt op haar eigen wijze. Millenials hechten bijvoorbeeld behoorlijk wat waarde aan de visie van een onderneming. Employer branding verdient daarmee een prominente rol in RPO. Daarnaast neemt de millenial geen genoegen met een gestructureerde 9-5 baan. Hij wenst een goede werk-privé balans, voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling en regelmatige constructieve feedback. Dat is alles samen vraagt om een gespecialiseerd RPO recruitment voor millenials; een benadering en onboarding op maat.

Optimale match met ATS

Vacatures en kandidaten brengen wij effectief samen met ons Applicant Tracking System (ATS). Uit onze ervaring is gebleken dat ons systeem keer op keer resultaat levert met de beste kandidaten. Het ATS systeem biedt een waardevolle databank met gegevens over (potentiële) kandidaten, inclusief hun cv’s, motivatiebrieven en andere persoonlijke informatie. En helpt ons elke fase in het recruitmentproces beter te managen, vanaf het eerste contactmoment tot en met de uiteindelijke plaatsing. Kortom, met ATS recruitment hebben wij alles in huis om online te zoeken,  matchen, vacatures te plaatsen, workflows in te richten, vacatures te beheren, e-mails te versturen, rapportages te draaien en nog veel meer.

Ook op zoek naar de ideale kandidaten voor jouw positie? Recruitment Process Outsourcing van Total Solutions biedt jou alleen de allerbesten. Wil je meer informatie over RPO? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail: info@ts.eu of telefoon: +31 20 530 4380.

Afspraak maken

Recruitment Outsourcing

Neem contact met ons op en maak een afspraak.

✔      Nen 4400 gecertificeerd
✔      Erkend referent kennismigrant
✔      Ervaren recruiters die de juiste match vinden

Contact opnemen

 

Recruitment Process Outsourcing consultant

 

Ook interessant

arrow Interview tips
arrow Sollicitatiegesprek voorbereiden
arrow Functieomschrijving maken
arrow Wat is een duurzaam personeelsbeleid
arrow Wat is een pre employment screening
arrow Hoe schrijf je een goed CV
arrow Wat is agile werken
arrow Waarom werken bij een bank