Over ons

Het team bij Total Solutions zorgt voor een oplossing voor elk personeelsvraagstuk. Wij hebben professionals voor recruitment, tijdelijk personeel en outplacement. Ieder van ons heeft geruime tijd gewerkt in de financiële sector. We weten precies wat er speelt, wat er nodig is, wie de echte vakmensen zijn en hoe je die mensen nog beter maakt.
Daarnaast delen we een groot enthousiasme voor het vak. Het mooiste vak dat er is, vinden wij. Bij onze opdrachtgevers kijken we niet alleen naar de vraag die op tafel ligt, maar ook naar de vraag achter de vraag, totdat we de beste oplossing hebben gevonden.
DSC_2714 def

Waheba Batou

Senior Consultant

De uitdaging voor mij is de 100% Match tussen klant en kandidaat. Sinds 2005 werk ik met veel plezier bij Total Solutions. Naast Recruitment en Tijdelijke inhuur houd ik me bezig met het begeleiden van kandidaten. Ik ben ooit in het vakgebied van Financiële Markten gerold en dit blijft een vakgebied waarin ik met veel passie werk.
DSC_2527 def

Nienke de Kruijf

Senior Consultant

Meer dan 15 jaar heb ik in de back-office bij banken en assetmanagers gewerkt. Ik heb meerdere teams aangestuurd en ben betrokken geweest bij grote IT-projecten. Sinds 2008 werk ik bij Total Solutions, waar ik me naast recruitment bezig houd met loopbaanbegeleiding en mobiliteit.
Debbie

Debbie Bouguenon

Senior Consultant

Al ruim tien jaar zoek ik voor zowel verschillende professionals als voor een brede klantenkring de beste match. Het biedt mij na zoveel jaren nog steeds “een kick”, veel voldoening en plezier om het beste resultaat te leveren voor alle betrokken partijen in dit proces.
Carola (1)

Carola Heinicke van Zundert

Consultant

Meer dan 20 jaar ervaring binnen de banksector bij ABNAMRO Bank, Fortis, F&C Investment in front office- en sales support. Ik heb mijn eigen teams gehad en ben ook geruime tijd als zzp-er bij diverse grote verander- en IT implementatie projecten betrokken geweest. Verder was ik nauw betrokken bij de opzet de Amsterdam Branch voor Credit Suisse.
DSC_2557 def

Ikram Batou

Consultant

Na mijn studie was ik op zoek naar een uitdagende functie met veel diversiteit en deze heb ik in 2015 gevonden bij Total Solutions. Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot Consultant. Ik haal plezier uit de contacten die ik dagelijks heb met onze medewerkers, kandidaten en klanten.
DSC_2502 def

Nora de Groot

Director

Nora de Groot heeft meer dan 20 jaar ervaring in financiële markten. Nora heeft gewerkt bij de ABN AMRO Bank en F&C Investments in operations en in verschillende handelsfuncties in Amsterdam, Tokyo en Londen.
DSC_2543 def

Helga Verwey

Finance

Ik werk met heel veel plezier voor Total Solutions en hoop nog lang mijn diensten aan deze organisatie te kunnen verlenen.
DSC_2571 def

Tom van Marwijk

Marketing

Na mijn studie ben ik bij Total Solutions gebleven om de marketingactiviteiten op me te nemen. Ik ben voornamelijk bezig met het optimaliseren van de website en het vinden van nieuwe kansen.