Outplacementtraject

Ben je op zoek naar een bureau dat ervaring heeft in het opzetten van een outplacementtraject? Bij Total Solutions kun je terecht voor een outplacementtraject op maat voor jouw situatie. We hebben al verschillende succesvolle trajecten mogen uitvoeren voor verschillende opdrachtgevers. Al onze consultants hebben ruime ervaring in de financiële sector waardoor ze jouw situatie goed kunnen inschatten. Naast het samenstellen van outplacementtrajecten verzorgen wij de dienst loopbaanbegeleiding.

96% van onze klanten beoordeelt het maatwerk van onze diensten met een goed of hoger

Outplacementtraject procedure

Een outplacementtraject is een periode van veel hectiek binnen een organisatie. De eerste fase van deze periode is het verwerken van het ontslag. Wanneer deze fase goed is afgesloten, kan er een volgende fase opgestart worden. Het outplacementtraject bij Total Solutions wordt op maat gemaakt op jouw situatie en ziet er als volgt uit.

Outplacementtraject procedure
Allereerst wordt er een situatieschets gemaakt van jouw organisatie en medewerkers. Dan gaan onze consultants aan de slag om een programma samen te stellen. Dan wordt het programma voor het outplacementtraject gepresenteerd. Zodra het programma is goedgekeurd gaan we het uitvoeren en kunnen we de resultaten evalueren. Het doel van het outplacementtraject is om alle medewerkers weer aan een baan te helpen. Of dit een soortgelijke baan is of een baan in een andere sector, de wensen van de kandidaten staan centraal bij het zoeken van een nieuwe baan.

Vakmensen opnieuw aan de slag

Persoonlijk contact

Tijdens het traject is het belangrijk om goed contact te houden, zodat zowel jij als wij goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen de organisatie en het traject. Een transparante communicatie vinden wij erg belangrijk tijdens een opdracht. Zo weten alle partijen wat de verwachtingen zijn en waar iedereen aan toe is. Op deze manier worden de beste resultaten behaald.

Ben je benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en schuif een keer bij ons aan of stuur voor meer informatie een mail naar: info@ts.eu of bel naar: +31 20 530 4380.

Afspraak maken

Hulp nodig met Outplacement?

Neem contact met ons op en maak een afspraak.

✔      Individuele begeleiding
✔      Advies op maat
✔      Ervaren consultants

Contact opnemen

 

outplacementtraject consultant

 

Ook interessant

arrow Interview tips
arrow Sollicitatiegesprek voorbereiden
arrow Functieomschrijving maken
arrow Wat is een duurzaam personeelsbeleid
arrow Wat is een pre employment screening
arrow Hoe schrijf je een goed CV
arrow Wat is agile werken
arrow Waarom werken bij een bank