Outplacement bureau

Ben je op zoek naar een outplacement bureau voor een outplacementtraject voor jouw organisatie? Je kan bij ons terecht voor een advies op maat. Onze consultant bekijkt jouw situatie en de situatie binnen het bedrijf, zodat er een gedegen advies gegeven kan worden. Een outplacementtraject bestaat uit verschillende fases waarbij verschillende emoties vrij kunnen komen. Het is belangrijk dat de gedupeerden goed begeleid worden tijdens het traject, zodat de emotionele schade tot een minimum beperkt kan blijven.

92% van onze klanten beoordeelt de kwaliteit van onze dienstverlening met een goed of hoger

Outplacementtraject

Het outplacementtraject wordt volledig op maat gemaakt voor jouw bedrijfssituatie. Hoewel het programma voor ieder bedrijf verschilt, zijn er verschillende fases te onderscheiden in onze aanpak.

Outplacement

Allereerst wordt er een situatieschets gemaakt van het bedrijf en de afdelingen. Wanneer de situatie goed in beeld is gebracht, wordt er een programma samengesteld dat aansluit op de situatie. Hierbij is een nauwe samenwerking erg belangrijk. Hoe beter de situatie in beeld wordt gebracht, des te beter het programma een oplossing biedt op jouw vraag. Vervolgens wordt het programma gepresenteerd. Wanneer jij het programma goedkeurt, worden er stappen ondernomen voor de uitvoering. Wij vinden een goede evaluatie erg belangrijk. Hier wordt bepaald of de doelstellingen zijn behaald. Met een goede evaluatie is het mogelijk om de dienstverlening te blijven ontwikkelen, waardoor de kwaliteit steeds beter wordt.

Individuele begeleiding

Tijdens het outplacementtraject worden jouw medewerkers persoonlijk begeleidt door onze coaches. Per kandidaat worden er persoonlijke doelen bepaald zodat zij de beste kans hebben op een nieuwe baan. De ene kandidaat heeft namelijk meer loopbaanbegeleiding nodig dan een andere kandidaat. Met name tijdens een outplacementtraject is het belangrijk om iedereen persoonlijke aandacht te geven, omdat iedere medewerker andere emoties heeft bij bepaalde situaties. Zo kan het zijn dat de een boos wordt en de ander verdrietig. Dit betekent dat er op een andere manier gecommuniceerd moet worden.

Vakmensen opnieuw aan het werk

Duurzame outplacement

Duurzame inzetbaarheid houdt in dat medewerkers tijdens hun huidige en toekomstige werk goed kunnen functioneren met behoud van hun fysieke en mentale gezondheid. Een ontslag kan heel wat doen met een medewerker, vooral op mentaal vlak. Tegenwoordig wordt er door bijna iedere werkgever een traject aangeboden zodat de gedupeerden begeleiding krijgen bij het verwerken van het ontslag en bij het zoeken naar een nieuwe baan dat bij hun carrièreplan past.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via info@ts.eu of via +31 20 530 4380.

Afspraak maken


Hulp nodig met Outplacement?

Neem contact met ons op en maak een afspraak.

✔      Individuele begeleiding
✔      Advies op maat
✔      Ervaren consultants

Contact opnemen

 

outplacementtraject consultant

 

Ook interessant

arrow Interview tips
arrow Sollicitatiegesprek voorbereiden
arrow Functieomschrijving maken
arrow Wat is een duurzaam personeelsbeleid
arrow Wat is een pre employment screening
arrow Hoe schrijf je een goed CV
arrow Wat is agile werken
arrow Waarom werken bij een bank