+31 (0)20 530 4380
Emmaplein 2, 1075 AW Amsterdam NL
Inloggen kandidaat Inloggen opdrachtgever

Outplacement


Als je te maken krijgt met outplacement bij je werkgever is het belangrijk je op de toekomst te richten. Vaak heb je geen zekerheid op een baan bij een reorganisatie en wanneer je ontslagen wordt, krijg je vaak te maken met een outplacementtraject waarbij je loopbaanbegeleiding krijgt vergoed van je werkgever.

96% van onze klanten vindt dat wij onze diensten goed afstemmen op de situatie

De normale menselijke reactie op het verliezen van een baan is onbegrip, boosheid en verdriet, gevolgd door een periode van rouw. Dit kan een diepgaand en langdurig nadelig effect hebben, dat verder gaat dan het verlies van inkomen. De uitdaging is de periode van rouw te minimaliseren en de werknemer zo snel mogelijk naar nieuw werk te begeleiden. De coaches van Total Solutions hebben zelf allemaal gewerkt in het financiële vak. Ze begrijpen de financiële sector als geen ander en kunnen snel inschatten wat de werkervaring is van de betrokken medewerkers. Hiermee zijn ze voor hen een prettige sparringpartner en vertrouwenspersoon.
Tijdens een outplacementtraject ga je samen met je coach kijken welke mogelijkheden je hebt bij het zoeken naar een nieuwe baan. Wij bieden voor zowel reorganisaties als voor individuele loopbaanbegeleiding onze diensten aan.

Outplacementtraject

Wij hebben bijzonder succesvolle outplacementprogramma’s ontwikkeld door theorie en praktijk te combineren. Deze worden volledig afgestemd op jouw wensen en interne organisatie. Onze ervaring is dat de kans op het vinden van een nieuwe baan sterk toeneemt als we in een vroegtijdig stadium starten met de begeleiding van uw medewerkers. Meer weten over onze aanpak? Bekijk hier onze procedure.

Meer informatie

Loopbaanbegeleiding

Ook de loopbaanbegeleiding die wij aanbieden is erg succesvol gebleken. Onze coaches hebben allemaal zelf in de financiële sector gewerkt en kennen het klappen van de zweep als geen ander. Ze begrijpen de financiële sector en kunnen snel inschatten wat de mogelijkheden zijn bij jouw ervaring en competenties. Hiermee zijn ze een prettige sparringpartner en vertrouwenspersoon tijdens het traject naar een nieuwe baan. Benieuwd naar onze loopbaanbegeleiding? Bekijk hier onze werkwijze.

Meer informatie

Vakmensen opnieuw aan de slag

Het vinden van een nieuwe baan is een emotionele zaak. Door de juiste ondersteuning vergroten wij de kans op succes en verkleinen we de teleurstelling bij een afwijzing. Ben je benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en schuif een keer bij ons aan of stuur voor meer informatie een mail naar: jobs@ts.eu of bel naar: +31 20 530 4380.

Afspraak maken

loopbaanscan consultant

loopbaanscan

Voordelen Total Solutions

Total Solutions is geaccrediteerd door de volgende organisaties:

CRKBO Logo NBA Logo SNA Keurmerk logo FIRA Logo

ACIFMA logo EY Logo FD Gazellen Logo   GARP Logo