tijdelijk personeel voor vervanging of drukte

Bent u op zoek naar vervanging voor een bepaalde periode of heeft u extra ondersteuning nodig, dan kunnen we u hierbij helpen. Het is ook mogelijk om in eerste instantie medewerkers via inhuur te laten werken met de bedoeling ze later op een rechtstreeks contract over te nemen. Het geeft beide partijen de tijd om te kijken of de persoon bij de organisatie past en vice versa.

We werken met tijdelijke contracten en met zzp’ers. We hebben geen medewerkers op de bank. Gebaseerd op uw wensen gaan we op zoek naar de best passende tijdelijke medewerker!

“flexibel en professioneel”

het selectieproces

Het selectieproces start bij het samen bespreken van het functieprofiel. Wanneer dit duidelijk is voor onze consultant start de zoektocht naar kandidaten. Door onze achtergrond in de financiële sector kunnen wij de werkzaamheden snel en goed inschatten en daar de beste kandidaten voor selecteren. Wanneer de juiste kandidaten zijn geselecteerd wordt de short list gepresenteerd en kunt u op basis van interviews met de kandidaten een keuze maken.

Tijdelijk personeel is tijdens de opdracht in loondienst bij Total Solutions of werkt zelfstandig als zzp’er. Wanneer de kandidaat door u is goedgekeurd kan deze starten. Het volledige selectieproces, waar ook een pr-employment screening onder valt, kan binnen enkele dagen gerealiseerd zijn. Wij werken voor veel functies op basis van no cure no pay.

nauw contact

Tijdens het proces vinden wij het belangrijk dat er goed contact is tussen u als opdrachtgever en onze consultant. Door onze betrokkenheid bij uw vraag en onze kennis van de financiële sector zijn wij in staat onze diensten op maat aan te bieden. Onze consultants hebben allemaal ruime ervaring in de financiële sector, waardoor ze op basis van uw input snel kunnen inschatten of een kandidaat goed past binnen een bepaalde bedrijfscultuur.

Contractbeheer

Recruitment

Outplacement

Solutions

CONTACT

Ben jij een ondernemende professional en zie je een samenwerking met Total Solutions wel zitten? Ben je binnen jouw financiële organisatie opzoek naar aanvulling voor het team? Of wil je vrijblijvend sparren over mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Wij maken hier met plezier tijd voor. Alles begint immers met een goed gesprek.