langdurig of permanent contact

Bent je op zoek naar een vaste medewerker, dan gaan we op zoek naar die kandidaat die bij je past!

Ben je zelf op zoek naar een vaste baan, dan gaan we samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Recruitment voor het bankwezen, verzekeringswezen en andere financiële instellingen is een vak apart. Ben je op zoek naar personeel dat op korte termijn kan starten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De juiste persoon op de juiste plek vraagt kennis, ervaring en aandacht. Al onze consultants komen uit het werkveld en hebben ervaring met de financiële markt.


“Blijf de oude manier uitdagen”

Het traject

Wanneer je besluit bij ons het traject in te gaan, kan je rekenen op uitstekende kandidaten. Doordat onze consultants allemaal ruime ervaring hebben in de financiële sector, kunnen zij snel en goed inschatten wanneer een kandidaat geschikt is voor het gewenste functieprofiel.

We houden altijd rekening met de wensen van zowel de opdrachtgever als de kandidaat zodat er altijd een goede match wordt gevonden. In de loop der jaren hebben we een groot netwerk aan kandidaten opgebouwd, dat nog steeds verder groeit.

Direct contact

Tijdens een opdracht vinden wij het persoonlijke contact met de opdrachtgever erg belangrijk. Niet alleen om de opdracht goed en duidelijk in beeld te krijgen maar ook om de voortgang van het selectieproces te bespreken, zodat jij goed weet wat de stand van zaken is. Ook na een plaatsing houden wij contact met de kandidaten om te kijken hoe de functie bevalt. Voor ons is het belangrijk dat zowel de opdrachtgever als de kandidaat tevreden zijn over de opvulling van de functie. Wat wij vaak te horen krijgen van onze klanten is dat ze het contact tijdens een opdracht als erg prettig ervaren.

Ben je zelf op zoek naar een vaste baan, dan gaan we samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Contractbeheer

Tijdelijk personeel

Outplacement

Solutions

CONTACT

Ben jij een ondernemende professional en zie je een samenwerking met Total Solutions wel zitten? Bent u binnen uw financiële organisatie opzoek naar aanvulling voor het team? Of wil je vrijblijvend sparren over mogelijkheden voor uw vraagstuk? Wij maken hier met plezier tijd voor. Alles begint immers met een goed gesprek.