het centrale punt voor het onboarden, screenen, contracteren en de facturatie van tijdelijke medewerkers

Wij verzorgen alle administratieve werkzaamheden die bij het inhuren van tijdelijke medewerkers horen. Hoe deze medewerkers ook geworven worden, rechtstreeks of via een bureau: wij regelen de contracten, voeren als onafhankelijke partij een screening uit voor de start van de medewerker, verzorgen de urenadministratie en zorgen dat iedereen tijdig wordt betaald.

Hiermee nemen wij uw bedrijf veel werkzaamheden uit handen. Voor iedere klant leveren we maatwerk!

“vakkundig en foutloos”

Screening Procedure

Belangrijk onderdeel is onze uitgebreide pre employment screening. Iedere medewerker wordt uitgebreid gescreend op identiteit en integriteit en dient een recente VOG te overleggen. Alle benodigde formulier dienen gelezen en ondertekend te zijn alvorens een medewerker start.

facturatieproces

Alle uren kunnen via ons eigen urenregistratiesysteem ingevoerd en goedgekeurd worden. Uiteraard kunnen we desgewenst ook via uw eigen systeem aan de slag. Facturen kunnen per medewerker, per afdeling of in een totaal aangeleverd worden. Ons streven is binnen twee weken na het einde van iedere maand de facturen aan te leveren.

Recruitment

Tijdelijk personeel

Outplacement

Solutions

CONTACT

Ben jij een ondernemende professional en zie je een samenwerking met Total Solutions wel zitten? Ben je binnen jouw financiële organisatie opzoek naar aanvulling voor het team? Of wil je vrijblijvend sparren over mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Wij maken hier met plezier tijd voor. Alles begint immers met een goed gesprek.