Recruitment

Tijdelijk personeel

Outplacement

Contractbeheer

voor alles een oplossing

Total Solutions levert maatwerk op het gebied van recruitmenttijdelijk personeel, outplacement en contractbeheer. Ieder van ons heeft geruime tijd gewerkt in de financiële sector. We weten precies wat er speelt, wat er nodig is, wie de echte vakmensen zijn en hoe je die mensen nog beter maakt.

Neem contact met ons op om kennis te maken en onze werkwijze te bespreken.

“Blijf vernieuwen”

Een oplossing bij ieder vraagstuk

Total Solutions biedt een oplossing voor jouw vraag. Dat kan gaan over het aannemen van nieuwe mensen, maar ook over de begeleiding van je medewerkers in de vorm van loopbaanbegeleiding of outplacement. Binnen de financiële sector is screening van medewerkers en beheren van contracten een behoorlijke klus. Ook dat kunnen we voor je uit handen nemen.

Door en voor financials

De financiële sector is niet alleen de belangrijkste pijler van de economie, maar ook het allermooiste vakgebied dat er bestaat. Vandaar onze drive de beste vakmensen te willen selecteren, begeleiden en ontwikkelen. Graag helpen we hen bij het vinden van een plek waarin zij het beste tot hun recht komen.

Over ons

Contact

CONTACT

Ben jij een ondernemende professional en zie je een samenwerking met Total Solutions wel zitten? Ben je binnen jouw financiële organisatie opzoek naar aanvulling voor het team? Of wil je vrijblijvend sparren over mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Wij maken hier met plezier tijd voor. Alles begint immers met een goed gesprek.