het solutions proces

Ben je op zoek naar een baan voor vast of tijdelijk, dan ben je bij ons aan het goede adres. Voor tijdelijke opdrachten kom je bij ons in loondienst. Uiteraard werken we ook met ZZP-ers, met jullie gaan we een DBA overeenkomst aan.

Het proces is onderverdeeld in verschillende stadia.

 • Afspraak op kantoor

  Met alle medewerkers die we inzetten hebben we vooraf een persoonlijk gesprek gehad. Gedurende dit gesprek hebben we het vooral over jou en je ambities. Waar ligt je ervaring en wat zijn je verwachtingen. Uiteraard regelen we dan ook alle administratieve zaken, zoals identiteitscontrole, check diploma’s en ondertekening AVG.

 • Wij zoeken de match

  Wij zoeken voor iedere opdracht de juiste kandidaat. Aan de hand van je CV, wensen en ambities maken we voor jou de match met de juiste opdracht. Er zijn veel variabelen die bepalen of een baan bij je past of niet, hierin doen wij voor jou het voorwerk. We leggen de mogelijkheden bij je voor en jij bepaalt of je voor een specifieke opdracht voorgesteld wilt worden.

 • Op gesprek bij de klant

  Nu is het jouw beurt, jij hebt een gesprek met HR of de hiring manager. Bereid je goed voor! Van ons krijg je zoveel mogelijk informatie, over de functie, het bedrijf en je gesprekspartners. Zorg dat je alle eventuele vragen hebt voorbereid, uitgeslapen en op tijd bent en zorg vooral dat je zin hebt in het gesprek. Het is een selectiegesprek voor je opdrachtgever, maar ook voor jou.

 • Starten!

  Gefeliciteerd! Je bent aangenomen! Nu volgt het administratieve proces. Contract, opstarten screening, aanvragen VOG. Is dit allemaal afgerond, dan ga je aan de slag!

waarom total solutions

Wij zijn specialisten binnen de financiële sector en voor financiële functies daarbuiten. De juiste man of vrouw op de juiste plek vraagt kennis, ervaring en aandacht. Al onze consultants komen uit het werkveld en hebben ervaring met de financiële markten. Neem contact met ons op om kennis te maken en onze werkwijze te bespreken.

“Total Solutions heeft mij geholpen bij het vinden van de baan die echt bij mij past”

Over ons

Contact

CONTACT

Ben jij een ondernemende professional en zie je een samenwerking met Total Solutions wel zitten? Bent u binnen uw financiële organisatie opzoek naar aanvulling voor het team? Of wil je vrijblijvend sparren over mogelijkheden voor uw vraagstuk? Wij maken hier met plezier tijd voor. Alles begint immers met een goed gesprek.