+31 (0)20 530 4380
Emmaplein 2, 1075 AW Amsterdam NL
Inloggen kandidaat Inloggen opdrachtgever

Onze vakmensen

Het team bij Total Solutions zorgt voor een oplossing voor elk personeelsvraagstuk. Wij hebben professionals voor recruitment, tijdelijk personeel en outplacement. Ieder van ons heeft geruime tijd gewerkt in de financiële sector. We weten precies wat er speelt, wat er nodig is, wie de echte vakmensen zijn en hoe je die mensen nog beter maakt.
Daarnaast delen we een groot enthousiasme voor het vak. Het mooiste vak dat er is, vinden wij. Bij onze opdrachtgevers kijken we niet alleen naar de vraag die op tafel ligt, maar ook naar de vraag achter de vraag, totdat we de beste oplossing hebben gevonden.
DSC_2502 def

Nora de Groot

Director

Nora de Groot heeft meer dan 20 jaar ervaring in financiële markten. Nora heeft gewerkt bij de ABN AMRO Bank en F&C Investments in operations en in verschillende handelsfuncties in Amsterdam, Tokyo en Londen.
DSC_2759 def

Robi Dattatreya

Founder and Business Development

Robi Dattatreya beschikt over een indrukwekkende bancaire ervaring. Deze heeft hij opgedaan in verschillende functies binnen de Investment Banking sector bij de ABN AMRO Bank in Amsterdam en Frankfurt.
DSC_2714 def

Waheba Batou

Senior Consultant

De uitdaging voor mij is de 100% Match tussen klant en kandidaat. Sinds 2005 werk ik met veel plezier bij Total Solutions. Naast Recruitment en Tijdelijke inhuur houd ik me bezig met het begeleiden van kandidaten. Ik ben ooit in het vakgebied van Financiële Markten gerold en dit blijft een vakgebied waarin ik met veel passie werk.
DSC_2527 def

Nienke de Kruijf

Senior Consultant

Meer dan 15 jaar heb ik in de back-office bij banken en assetmanagers gewerkt. Ik heb meerdere teams aangestuurd en ben betrokken geweest bij grote IT-projecten. Sinds 2008 werk ik bij Total Solutions, waar ik me naast recruitment bezig houd met loopbaanbegeleiding en mobiliteit.
Specialist trainingen - Inge van Hunnik

Inge van Hunnik

Manager Trainingen

Met veel plezier werk ik voor Total Solutions en ben ik het aanspreekpunt voor de vraagstukken omtrent onze trainingen.
DSC_2612 def

Inge Hoogeveen

Consultant

Na 11 jaar in de telecommunicatie en 8 jaar in de confectie, heb ik bij Total Solutions eindelijk mijn draai gevonden.
DSC_2543 def

Helga Verwey

Finance

Ik werk met heel veel plezier voor Total Solutions en hoop nog lang mijn diensten aan deze organisatie te kunnen verlenen.
DSC_2557 def

Ikram Batou

Finance & Support

Met plezier werk ik sinds februari 2015 bij Total Solutions. Ik ondersteun mijn collega’s bij de trainingen die wij aanbieden en houd de salarisadministratie bij. Ik vind het fantastisch om contact te hebben met onze medewerkers en help ze graag bij de vragen die ze hebben.
DSC_2585 def

Deanne Vos-van Bladeren

Consultant

Na 35 jaar te hebben gewerkt binnen Operations van 3 verschillende banken, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden bij Total Solutions, waar ik in april 2016 ben gestart als Consultant.
DSC_2649 def

Ilse Kok

Consultant

Meer dan 10 jaar houd ik mij bezig met mens en organisatie, van re-integratie tot loopbaancoaching. Als consultant bij Total Solutions zet ik deze ervaring met plezier in om voor bedrijven en kandidaten tot de optimale match te komen.