Loopbaanbegeleiding


Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met behulp van loopbaanbegeleiding? Bij Total Solutions kan je terecht voor coaching om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor een nieuwe loopbaan. We hebben ervaren coaches in dienst die zeer succesvol zijn gebleken in het begeleiden van mensen naar een nieuwe loopbaan. Of dit in hetzelfde vakgebied is of een hele nieuwe uitdaging. Tijdens de loopbaanbegeleiding ga je op zoek naar wat jouw passie is en welke mogelijkheden er zijn voor jou om deze passie in je werk te vinden.

92% van onze klanten beoordeelt de kwaliteit van onze diensten met een goed of hoger

Loopbaanbegeleiding traject

Tijdens het traject voor loopbaanbegeleiding ga je op zoek naar wat jouw drijfveren zijn in je professionele leven. Wanneer je besluit een traject loopbaanbegeleiding te volgen ziet dat er als volgt uit.
Loopbaanbegeleiding trajectAllereerst gaan we in gesprek om inzicht te krijgen wat je allemaal in je verleden aan ervaring hebt opgedaan. Vervolgens gaan we kijken wat je passie is. Deze passie vertalen we naar welke ambities je nog hebt in je professionele loopbaan. Het maakt niks uit of je een starter bent of al een zeer ervaren loopbaan achter de rug hebt. Onze coaches kunnen je helpen je ambities proberen waar te maken. Als je ambities duidelijk zijn geformuleerd gaan we kijken waar je nu staat en tekenen we een roadmap naar je ambitie. Wanneer je roadmap in kaart is gebracht kan je je eerste stappen zetten richting de vacatures die jou aanspreken zodat jij ambities waar kan maken.

Vakmensen opnieuw aan de slag

Persoonlijk contact

Bij Total Solutions vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Iemand in de ogen aan kunnen kijken tijdens een afspraak vinden wij één van de belangrijkste aspecten om iemand te leren kennen. Al onze consultants hebben ruime ervaring bij grote financiële instellingen in de financiële sector en kunnen goede begeleiding bieden voor een volgende stap in jouw loopbaan. Ze zijn succesvol gebleken bij verschillende klanten die een baan hebben gevonden in een soortgelijke functie maar er zijn ook klanten die een hele andere richting zijn ingeslagen.

Ben je benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en schuif een keer bij ons aan of stuur voor meer informatie een mail naar: outplacement@ts.eu of bel naar: +31 20 530 4380.

Afspraak maken

outplacementtraject consultant

Outplacementtraject

Ben je op zoek naar een oplossing voor een outplacementtraject? Bekijk ons aanbod.

Bekijk aanbod

Loopbaanscan

Wil je hulp bij het zetten van de volgende stap in jouw carrière? Lees hier meer.

Lees verder

Voordelen Total Solutions

Total Solutions is geaccrediteerd door de volgende organisaties:

CRKBO Logo NBA Logo SNA Keurmerk logo

ACIFMA logo EY Logo FD Gazellen Logo  GARP Logo