Loopbaanadvies

Het bewust bezig zijn met je carrière is een slimme manier om te bepalen waar je naartoe wilt in de toekomst in je professionele leven. Het is iedereen aan te raden om eens per vijf à tien jaar bewust stil te staan waar je nu staat en waar je naartoe wilt werken, middels bijvoorbeeld loopbaanbegeleiding. Wij kunnen jou helpen om bewust te worden van wat je kwaliteiten en wensen voor een toekomstige carrière. Tevens kunnen we helpen bij het uitstippelen van een road map naar je ambitie toe. Zo ben je niet alleen bezig met het nu maar ook met de toekomst en hoe daar te komen.

92% van onze klanten beoordeelt de kwaliteit van onze dienstverlening met een goed of hoger

Het programma

Er zijn verschillende manieren om deze doelen te bereiken. De één heeft daar meer tijd voor nodig dan de ander. Dit is waarom wij dit vak zo mooi vinden. Iedereen verschilt, waardoor iedereen een andere route bewandeld naar zijn of haar droombaan. Je kunt bij ons terecht voor verschillende trajecten van een korte loopbaanscan tot een lang coachingstraject waarbij al jouw persoonlijke en professionele doelstellingen worden behandeld. Een traject bij ons ziet er als volgt uit.

Loopbaanbegeleiding

Allereerst gaan we kijken wat je al aan ervaring hebt opgedaan om jouw kwaliteiten te bepalen. Vervolgens praten we over de jouw toekomst. Waar wil je naartoe? En wat is je ambitie? Om deze twee vragen te beantwoorden gaan we kijken waar je momenteel staat in je carrière en welke stappen er nodig zijn om naar jouw ambitie te kunnen werken. Dit doen we door middel van een road map. We gaan samen kijken waar jou uitdagingen liggen en hoe we deze uitdagingen om kunnen zetten in kansen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je volledig voorbereid je eerste stappen gaat zetten richting jouw droombaan.

Vakmensen opnieuw aan het werk

Onze persoonlijke aanpak

We begrijpen dat iedereen verschillende ambities heeft, waardoor ieder individu een andere route moet bewandelen om tot deze ambitie te komen. Daarom krijg je voor jouw traject één persoonlijke coach die jou het gehele traject zal begeleiden. Al onze coaches hebben ruime ervaring opgedaan bij verschillende grote banken en andere financiële instellingen, waardoor zij goed weten welke stappen er nodig zijn om jouw ambities te kunnen verwezenlijken.

Ben je benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor extra informatie of maak een afspraak om elkaar beter te leren kennen. Je kunt ons bereiken via outplacement@ts.eu of bel ons via +31 20 530 4380.

Afspraak maken

outplacementtraject consultant

Outplacementtraject

Ben je op zoek naar een oplossing voor een outplacementtraject? Bekijk ons aanbod.

Bekijk aanbod

Loopbaanscan

Wil je hulp bij het zetten van de volgende stap in jouw carrière? Lees hier meer.

Lees verder

Voordelen Total Solutions

Total Solutions is geaccrediteerd door de volgende organisaties:

CRKBO Logo NBA Logo SNA Keurmerk logo

ACIFMA logo EY Logo FD Gazellen Logo  GARP Logo