Werken-met-calypso

Werken met Calypso Technology

In de continu veranderende wereld van financiële instellingen heeft technologie een essentiële rol binnen de processen van front office tot back office. De Calypso is software dat het gehele proces van front office naar back office real time inzichtelijk en meetbaar maakt..

Wie levert Calypso

Calypso Technology is opgericht in 1997. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco en Calypso Technology heeft daarnaast nog 20 kantoren in 18 verschillende landen. Calypso heeft een geïntegreerd software pakket ontwikkeld waarmee grote financiële instellingen processen in één pakket kunnen monitoren, optimaliseren en de risico beheersing kunnen doen. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen voor beste IT pakket met als belangrijkste product de ‘Bank in a box’ dat de processen van front tot back office inzichtelijk maakt.

Wat doet Calypso

Calypso Technology is gespecialiseerd in vermogensbeheer, risk management, clearing, Investment Management, Capital Markets en meer. Met de geïntegreerde aanpak maakt Calypso deze complexe processentransparant, waardoor problemen en kansen inzichtelijk worden gemaakt. Hierdoor is het mogelijk voor de financiële instellingen om processen transparant te maken en risico’s te beheersen . Het doel van Calypso is om de processen zo efficiënt mogelijk in te richten zodat de tijd zo goed mogelijk ingezet kan worden.

Calypso Medewerker

Een Calypso medewerker ondersteunt de ontwikkelaars bij het uitrollen van veranderprocessen. Je helpt bij het testen en rapporteert de bevindingen.

Functioneel beheerder Calypso

Als Functioneel beheerder ben je de schakel tussen business en IT. Jij helpt de gebruikers van business wanneer er issues opspelen. Daarnaast ben jij de contactpersoon tussen de leverancier Calypso en de IT organisatie zodat de wensen van business geïmplementeerd kunnen worden.

Calypso Specialist

Als Calypso Specialist help je mee met de ontwikkeling en implementatie van nieuwe processen. Jij bent de specialist op het gebied van Calypso en kun je worden ingezet om te helpen bij veranderprocessen. De functie is afwisselend waarbij je contact hebt met verschillende afdelingen binnen de organisatie van front office tot back office.

Business Analist met Calypso ervaring

Een Business Analist werkt samen met IT om de processen zo efficiënt mogelijk in te richten voor de business. Jouw positie in de organisatie zit dus tussen de business en IT in. Het doel van de business analist is om de wensen vanuit business te vertalen naar praktische oplossingen binnen de IT.

Heb jij ervaring met Calypso en ben je benieuwd waar je deze kennis nog meer kan toepassen, wij hebben meerdere klanten die continue op zoek zijn naar medewerkers met Calypso ervaring.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord