Detachering

Ben je op zoek naar detachering in de financiële sector? Bij ons kan je terecht voor tijdelijk personeel binnen verschillende specialismen in de financiële sector en banken. Wij detacheren nu ruim 15 jaar personeel voor het bankwezen, verzekeringswezen en andere financiële instellingen binnen de financiële sector. Door onze ervaring hebben we een grote database met kandidaten kunnen opbouwen, van veelbelovende starters tot ervaren specialisten.

96% van onze klanten beoordeelt de snelheid van onze diensten met een goed of hoger

Het detacheringsproces

Het grote voordeel van detachering is het snel en risicoloos de beschikking krijgen over goed opgeleid personeel. Wij maken een longlist aan kandidaten en selecteren daaruit een shortlist van geschikte kandidaten die wij met jouw delen. Vervolgens kan jij interviews inplannen met de selecteerde kandidaten om deze beter te leren kennen. Het detacheringsproces ziet er als volgt uit.
Allereerst bespreken we met jou het functieprofiel waarnaar jij op zoek bent. Als je hulp nodig hebt met het opstellen van een functieprofiel kunnen onze consultants daarbij helpen. Wanneer het functieprofiel helemaal duidelijk is gaan wij op zoek naar kandidaten in onze database en zetten we vacatures uit. Wij gaan met de geschikte kandidaten in gesprek en maken een short list die we aan jou presenteren. In overleg plannen wij de interviews in met deze kandidaten, zodat jij de uiteindelijke selectie kan doen van de kandidaten. Wanneer jij een kandidaat geschikt vindt voor de functie kan hij of zij aan de slag middels detachering of als ZZP’er. Deze hele cyclus kan binnen enkele dagen gerealiseerd zijn.

Vakmensen vinden voor even

Persoonlijk contact

Bij Total Solutions vinden we het contact met de klant en kandidaten erg belangrijk. Persoonlijk contact staat dan ook hoog in het vaandel bij ons. Een hoge mate van betrokkenheid bevordert de kwaliteit van de dienst die wij kunnen leveren. We proberen altijd goed contact te onderhouden met zowel de opdrachtgever als de kandidaten om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Ben je benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en schuif een keer bij ons aan of stuur voor meer informatie een mail naar: jobs@ts.eu of bel naar: +31 20 530 4380.

Afspraak maken Bekijk vacatures

Op zoek naar personeel?

Neem contact met ons op en maak een afspraak.

✔      Nen 4400 gecertificeerd
✔      Erkend referent kennismigrant
✔      Ervaren recruiters die de juiste match vinden

Contact opnemen

 

Tijdelijk personeel consultant

 

Ook interessant

arrow Interview tips
arrow Sollicitatiegesprek voorbereiden
arrow Functieomschrijving maken
arrow Wat is een duurzaam personeelsbeleid
arrow Wat is een pre employment screening
arrow Hoe schrijf je een goed CV
arrow Wat is agile werken
arrow Waarom werken bij een bank