Coaching

Tijdens een coachingstraject wordt je persoonlijk begeleid door een van onze ervaren coaches. Zij hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring opgedaan bij banken en financiële instellingen. Hierdoor kennen zij de klappen van de zweep als geen ander en kunnen daardoor goed adviseren op het gebied van loopbaanmogelijkheden en welke stappen nodig zijn om jouw droombaan te verwezenlijken. Naast coachingstrajecten verzorgen wij een loopbaanscan waarbij je in een korte tijd een plan maakt voor jouw professionele toekomst.

96% van onze klanten vindt dat wij onze diensten goed afstemmen op hun situatie

Een coachingstraject kan behoorlijk intensief zijn. Je leert jezelf beter kennen op professioneel en persoonlijk vlak. Het traject begint met een intakegesprek om het plan van aanpak en de trajectduur te bepalen. De doelen worden vastgesteld en de middelen die gaan bijdragen om de doelen te behalen worden bepaald. Op deze manier wordt er alles aan gedaan om jouw persoonlijke en professionele doelen te behalen.

Coachingstraject

Bij ons kan je terecht voor coaching op verschillende professionele niveaus. Wij verzorgen individuele coaching en coaching voor executives en teams. De basis voor het traject ziet er voor elk segment hetzelfde uit.

Allereerst wordt er een intakegesprek gehouden. Hier maak je kennis met de coach die het traject gaat begeleiden. Vervolgens ga je samen met jouw coach doelen bepalen. Deze doelen kunnen betrekking hebben op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wanneer de doelen duidelijk zijn, wordt er een pad geschetst die gevolgd kan worden om de doelen te behalen. Dit is de invulling van het traject. Hierbij wordt er gekeken met welke middelen de doelen behaald kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn interviews, persoonlijke begeleidingsgesprekken of oefensituaties. Als de te nemen stappen duidelijk zijn, wordt het traject uitgevoerd en tot slot geëvalueerd om te bepalen of de doelen behaald zijn. Tijdens het traject krijg je een coach die je het gehele traject zal begeleiden.

Vakmensen opnieuw aan het werk

Onze coaches

De bepaalde doelen kunnen vrij ver uiteenlopen, omdat ieder persoon anders is en zich in een andere situatie bevindt. Onze coaches hebben allemaal ruime ervaring binnen banken of andere grote financiële instellingen waardoor zij goed weten hoe om te gaan met verschillende mensen binnen verschillende functies. Dankzij onze aanpak hebben wij veel mensen kunnen helpen bij de ontwikkeling van professionele en persoonlijke competenties.

Ben je benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op met een van onze coaches en maak een afspraak voor een intakegesprek. Je kunt ons bereiken via de mail: info@ts.eu of neem contact met ons op via: +31 20 530 4380.

Afspraak maken

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact met ons op en maak een afspraak.

✔      Individuele begeleiding
✔      Advies op maat
✔      Ervaren consultants

Contact opnemen

 

coaching consultant

 

Ook interessant

arrow Interview tips
arrow Sollicitatiegesprek voorbereiden
arrow Functieomschrijving maken
arrow Wat is een duurzaam personeelsbeleid
arrow Wat is een pre employment screening
arrow Hoe schrijf je een goed CV
arrow Wat is agile werken
arrow Waarom werken bij een bank