Zomer….eindelijk!
Jee….wat een raar voorjaar hebben we gehad! Zoveel mogelijk binnenblijven, terwijl de lente begon: Een beperking in onze bewegingsvrijheid, volledig thuiswerken, mondkapjes, anderhalve meter afstand van vrienden en familie, je kinderen zelf lesgeven en verdrietige pubers. Dit was niet ‘normaal’. Ook al zijn we er nog niet, de Coronapiek lijkt inmiddels achter de rug en de zomer is begonnen: eindelijk! Tijd om te ontspannen, te genieten en erop uit te gaan.
De rolkoffers en backpacks kunnen weer van zolder worden gehaald.
Want wij Nederlanders mogen er weer op uit! Misschien ga jij wel kamperen in de Ardennen, bakken aan de Costa Brava, dobberen in het Gardameer of gewoon genieten in eigen land. Thuis in je achtertuin, langs de Nederlandse stranden of op de Veluwe. Waar je ook heengaat, het is tijd om te genieten.


Tijd voor elkaar
Het is tijd om wandelend door een bos of langs weilanden naar de vogels te kijken, terwijl je stil bent of juist lachend en pratend doorloopt. Het is tijd om op een boot, met een glaasje van het één of ander, te luisteren het kabbelen van het water en te genieten van de zon. En het is tijd om in volle vaart met een mountainbike van een smal pad langs de stenen te denderen, op een surfplank te staan of je skeelers aan te trekken. Kortom, het is tijd voor jou. Tijd voor jezelf en tijd voor elkaar.


Nieuwe gewoontes en gebruiken
In de afgelopen maanden zijn nieuwe gewoontes en gebruiken in ons leven gekomen waarbij rekening houden met de ander met stip op één staat. En een beetje aardig zijn voor elkaar, omkijken naar de ander en ruimte geven, is natuurlijk zo slecht nog niet!


Wat jij ook gaat doen in deze zomer, wij wensen jou namens iedereen bij Total Solutions een welverdiende vakantie toe. Geniet van de zomer en van elkaar!Hartelijke groet,
Het Total Solutions Team