Loopbaantraject ontdek je talent

Ieder mens heeft talenten en ieder talent is waardevol. Maar benut jij jouw talent eigenlijk wel optimaal? Nadenken over je loopbaan is altijd een goed idee. Juist in de veranderende wereld van nu is stilstaan met een buitenstaander bij wat jij kunt en wilt een absolute winst. Neem het heft in eigen handen, bespreek wat past bij jouw persoonlijke situatie, en ga een loopbaantraject aan! Veel cao’s vergoeden dit al elke drie jaar.

Benut jij jouw talent nog optimaal?

Het is heel makkelijk om jaren bij eenzelfde werkgever te blijven zitten, maar doe jij dan nog wel wat bij je past? Bedrijven veranderen en functies ook. Daarom raden wij je aan eens in de twee of drie jaar een loopbaantraject aan te gaan. Maak pas op de plaats, ga zitten met een coach en loop alles na. Doe jij waar je goed in bent, blijft je baan de komende jaren bestaan of niet, wat kun je nog meer doen en kun je hierin nu al stappen ondernemen?

Sta zelf aan het roer

Als je ervoor kiest een loopbaantraject aan te gaan, dan kies je ervoor het heft in eigen handen te nemen. Jij staat dan aan het roer van jouw carrière. Niet een werkgever, een fusie of faillissement, maar jij bepaalt waar jij heen gaat. Dat alleen al geeft je meer arbeidsvoldoening en meer plezier in je werk. Wie weet doet de uitkomst van het loopbaantraject je wel (positief) verassen!

Bepaal jouw (werk)geluk

Of het duur en tijdrovend is, zo’n loopbaantraject? Gelukkig niet. Met één of twee gesprekken, om de twee of drie jaar, kom jij al een heel eind. En geloof mij; jij bent het waard om energie, tijd en aandacht in jezelf te steken, met een programma speciaal voor jou op maat gemaakt. Al met een relatief kleine investering bepaal jij jouw (werk)geluk.

Hartelijke groet,

Nienke de Kruijf
Sr Consultant & Coach