+31 (0)20 530 4380
Emmaplein 2, 1075 AW Amsterdam NL
Inloggen kandidaat Inloggen opdrachtgever

Recruitment


Ben je op zoek naar personeel dat op korte termijn kan starten? Je kunt bij ons terecht voor zowel vast als tijdelijk personeel. Recruitment is een vak dat wij al ruim 15 jaar uitoefenen. De juiste man of vrouw op de juiste plek vraagt kennis, ervaring en aandacht. Door onze ervaring en expertise in de financiële sector, met name met banken en financiële instellingen, kan je rekenen op diensten op maat voor jouw vraag.

95% van onze klanten beoordeelt de snelheid van onze dienstverlening met een goed of hoger

Recruitmentproces

Wanneer je besluit bij ons het traject in te gaan, kan je rekenen op uitstekende kandidaten. Doordat onze consultants allemaal ruime ervaring hebben in de financiële sector, kunnen zij snel en goed inschatten wanneer een kandidaat geschikt is voor het gewenste functieprofiel. We hebben ruim 15 jaar ervaring in het werven van personeel in de financiële sector. In de loop der jaren hebben we een rijk netwerk aan kandidaten opgebouwd, dat nog steeds verder groeit.
Recruitment procedure
Ons selectieproces verloopt grondig, snel en efficiënt. Een pre PES screening hoort dan ook bij onze intake. Wij bespreken graag, samen met jou, het functieprofiel en de cultuur van de afdeling. Zo kunnen onze consultants goed inschatten welke kandidaten bij jou in de organisatie passen. Wanneer de juiste kandidaten zijn gevonden worden deze gepresenteerd in een short list. Dan kan jij interviews inplannen om de kandidaten in een persoonlijk gesprek beter te leren kennen. Als een kandidaat voldoet aan al jouw wensen, kan het contract worden opgesteld en kan de kandidaat starten. Een goede match kan al binnen enkele dagen gerealiseerd zijn. Wij werken voor veel functies op basis van no cure no pay.

Vakmensen vinden voor vast

Persoonlijk contact

Tijdens een opdracht vinden wij het persoonlijke contact met de opdrachtgever erg belangrijk. Niet alleen om de opdracht goed en duidelijk in beeld te krijgen maar ook om de voortgang van het selectieproces te bespreken, zodat jij goed weet wat de stand van zaken is. Ook na een plaatsing houden wij contact met de kandidaten om te kijken hoe de functie bevalt. Voor ons is het belangrijk dat zowel de opdrachtgever als de kandidaat tevreden is over de opvulling van de functie. Wat wij vaak te horen krijgen van onze klanten is dat ze het contact tijdens een opdracht als erg prettig ervaren.

Ben je benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en schuif een keer bij ons aan of stuur voor meer informatie een mail naar: jobs@ts.eu of bel naar: +31 20 530 4380.

Afspraak maken Bekijk vacatures

Recruitment consultant

Vacatures-tijdelijk-personeel

Voordelen-tijdelijk-personeel

Total Solutions is geaccrediteerd door de volgende organisaties:

CRKBO Logo NBA Logo SNA Keurmerk logo FIRA Logo

ACIFMA logo EY Logo FD Gazellen Logo   GARP Logo