+31 (0)20 530 4380
Emmaplein 2, 1075 AW Amsterdam NL
Inloggen kandidaat Inloggen opdrachtgever

Outplacement

Vakmensen opnieuw aan de slag

De normale menselijke reactie op het verliezen van een baan is onbegrip, boosheid en verdriet, gevolgd door een periode van rouw. Dit kan een diepgaand en langdurig nadelig effect hebben, dat verder gaat dan het verlies van inkomen. De uitdaging is de periode van rouw te minimaliseren en de werknemer zo snel mogelijk naar nieuw werk te begeleiden.

De coaches van Total Solutions hebben zelf allemaal gewerkt in het financiële vak. Ze begrijpen de financiële sector als geen ander en kunnen snel inschatten wat de werkervaring is van de betrokken medewerkers. Hiermee zijn ze voor hen ook een prettige sparringpartner en vertrouwenspersoon.

Onze ervaring is dat de kans op het vinden van een nieuwe baan sterk toeneemt als we in een vroegtijdig stadium starten met de begeleiding van uw medewerkers. Wij hebben bijzonder succesvolle outplacement programma´s ontwikkeld door theorie en praktijk te combineren. Deze worden volledig afgestemd op uw interne organisatie en wensen. Onze resultaten behoren tot de beste. Vraag ons gerust naar meer informatie en referenties outplacement@ts.eu.

Het vinden van een nieuwe baan is een emotionele zaak. Door de juiste ondersteuning vergroten wij de kans op succes en verkleinen we de teleurstelling bij een afwijzing.

Nu contact opnemen

 

Loopbaanscan!

Tijdens een loopbaanscan sta je bewust stil bij je carrière: wat zijn de hoogtepunten, wat waren minder leuke aspecten, waar sta je nu en wat is je ambitie voor de komende 5 tot 10 jaar.

Lees meer